over TVP

U bent hier

Beleid

Als managers vanTransport Van Praet hebben we besloten om onze klanten de garantie te geven dat onze activiteiten georganiseerd en gecontrolleerd plaatst hebben.
Deze garantie demonstreren we adhv ons QMS dat wordt beoordeeld door een externe organisatie op haar sterktes en zwaktes.

TVP heeft als voornaamste activiteiten;
- Luchtvracht transport
- TAPA TSR secured transport
- Pharma en andere temperatuur gecontroleerd transport
- FTL & LTL
- Express zendingen
- klantgebonden transport

We streven ernaar continu diensten te leveren die voldoen aan de klanteneisen met de legale verplichtingen en gezondheidsrisico's voor het personeel in overweging. Met respect voor het milieu en ethische waarden.
 

Dankzij de invoering van een kwaliteitssysteem hebben we de mogelijkheid om onze verschillende processen te beheersen, te controleren en te verbeteren. De bedoeling van ons kwaliteitssysteem is om als organisatie te streven naar een continue verbetering van onze activiteiten en om de service naar onze klanten te optimaliseren. Het kwaliteitssysteem is opgebouwd rond de verschillende processen die plaatsvinden binnen de organisatie om haar geschiktheid te waarborgen.

Wij zorgen ervoor dat binnen de organisatie de juiste middelen aanwezig zijn om dit kwaliteitssysteem uit te voeren en we benadrukken tevens het belang dat iedereen in onze organisatie evenveel betrokken is als onszelf. Ons kwaliteitssysteem is zo sterk als onze zwakste schakel. Wij zullen niet nalaten ervoor te zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheden draagt om de implementatie tot een renderende investering te maken.

Onze diensten

baantransport
=
correct en ON TIME delivery
=
goed opgeleid personeel
=
een goed onderhouden en groene vloot
=
een kwalitatieve dienstverlening

TVP-Logistics: « On Time Delivery »

TVP-logistics is een middel groot familiebedrijf van de 2de generatie dat erin slaagde om moderene technologie te integreren in zijn dienstverlening. Het resultaat is transport van hoge kwaliteit, flexibel en betrouwbaar.

De kracht van ons bedrijf;

•opgeleid en toegewijd personeeel
•goed uitgeruste vloot
•constant streven naar verbetering
•ideale locatie tussen Brussel en Antwerpen

We zijn gespecialliseerd in FTL-, luchtvracht, pharma, express en TAPA TSR transport, in een radius van 750 km rond Brussels.

Het management van TVP-logistics kiest steeds voor een partnership gebasseerd op wederzijds vertrouwen en dialoog.

interested in working with TVP?